Actualitat

Notícies

Dimarts, 6 de de novembre de 2018

Més de 320 alumnes s’han apuntat al programa “Bojos per la medicina”

La setmana passada es va tancar el període d’inscripcions per al programa Bojos per la medicina. Aquesta iniciativa, impulsada per  la Fundació Catalunya la Pedrera amb la col·laboració de l’Hospital Clínic i l’IDIBAPS, està dirigida a estudiants de 1er de batxillerat interessats en carreres relacionades amb la medicina.

Més de 320 alumnes d’arreu de Catalunya s’han inscrit al programa. Ara s’està fent la tria dels 24 que, durant 16 dissabtes del 2019, coneixeran com es treballa en un hospital i en un centre de recerca biomèdica. Entre d’altres, descobriran la tasca que fan tant assistencial com d’investigació professionals de la cardiologia, les addiccions, l’oftalmologia, el càncer, l’hepatologia, les neurociències, la diabetis o l’obesitat. L’objectiu és fomentar les vocacions científiques i promoure el coneixement i l’educació d’excel·lència dels joves de Catalunya.

“Bojos per la medicina” s’emmarca en el programa “Bojos per la ciència”, que organitza la Fundació Catalunya La Pedrera en diferents centres de recerca catalans. L’IDIBAPS i l’Hospital Clínic van organitzar el curs passat un altre programa, dedicat a la salut i l’alimentació.

Trobareu tota la informació del “Bojos per la medicina” a: http://bojos-ciencia.fundaciocatalunya-lapedrera.com/cursos/medicina