Actualitat

Notícies

Dijous, 29 de de novembre de 2018

Joan Albert Barberà rep el premi a la 'Millor trajectòria clínica en Malalties Rares” de l’AELMHU

L’Asociación Española de Laboratorios de Medicamentos Huérfanos y Ultrahuérfanos (AELMHU) ha concedit el premi a la Millor trajectòria clínica en Malalties rares a Joan Albert Barberà, cap del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia Respiratòria de l’Hospital Clínic, cap de l’equip Mecanismes fisiopatològics de les malalties respiratòries de l’IDIBAPS i coordinador del programa d’hipertensió pulmonar del CIBERES. El premi reconeix l’activitat clínica desenvolupada pel Dr. Barberà en aquesta malaltia.

L’acte d’entrega va tenir lloc el passat 13 de novembre a la Reial Acadèmia Nacional de Medicina de Madrid. En el mateix acte, el Dr. Juan Ignacio Aróstegui, especialista Sènior del servei d’Immunologia del Clínic, va ser finalista en la categoria de Millor trajectòria investigadora en malalties rares i/o medicaments orfes.

AELMHU és una entitat sense ànim de lucre que agrupa a empreses farmacèutiques i biotecnològiques compromeses en descobrir, investigar, desenvolupar i comercialitzar teràpies innovadores capaces de millorar la situació dels pacients amb malalties rares.